Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lady in the Van

The Lady in the Van

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Lady in the Van på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Nicholas Hytner
Skuespillere: Maggie Smith, Jim Broadbent, Clare Hammond, George Fenton
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Forfatteren Alan får et besynderligt men stærkt forhold til den tvære vagabond, frk. Shepherd, og tilbyder, at hun kan parkere sin varevogn i hans indkørsel.


Se The Lady in the Van på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lady in the Van havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lady in the Van ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lady in the Van herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lady in the Van er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady in the Van stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar