Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lady in the Van

The Lady in the Van

01/08/2020 | Flixfilm

The Lady in the Van på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Nicholas Hytner
Skuespillere: Maggie Smith, Alex Jennings, Jim Broadbent
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Forfatteren Alan får et besynderligt men stærkt forhold til den tvære vagabond, frk. Shepherd, og tilbyder, at hun kan parkere sin varevogn i hans indkørsel.

The Lady in the Van havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lady in the Van på YouTube.Se The Lady in the Van på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lady in the Van ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady in the Van stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lady in the Van, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lady in the Van er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar