Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lady Is a Square

The Lady Is a Square

01/08/2021 | Flixfilm

The Lady Is a Square på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Anna Neagle, Frankie Vaughan, Janette Scott
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En spirende popsanger falder for datteren til en enke, der støtter klassisk musik og hader alt, hvad der lyder mere moderne.Se The Lady Is a Square på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lady Is a Square havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lady Is a Square på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lady Is a Square ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady Is a Square stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lady Is a Square, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lady Is a Square er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar