Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Lady

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Lady på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Markus Waldow, Michelle Yeoh, David Thewlis, Jonathan Raggett
Spilletid: 132 min
Land: France, UK
Sprog: English, Burmese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Luc Besson har instrueret 'The Lady', der fortæller den gribende historie om den burmesiske demokratiaktivist, Aung San Suu Kyi, og hendes årelange kamp for sit land.


Se The Lady på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lady havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lady herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar