Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lake House

The Lake House

25/02/2015 | Flixfilm

The Lake House på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Alejandro Agresti
Skuespillere: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Christopher Plummer
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ensom læge begynder at skrive breve til den frustrerede arkitekt, som bor i hendes tidligere hjem, men finder ud af, at de lever to år fra hinanden.

The Lake House havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lake House på YouTube.Se The Lake House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lake House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lake House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lake House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lake House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar