Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lancaster at War

The Lancaster at War

14/07/2022 | Flixfilm

The Lancaster at War på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktion: Stephen Saunders
Skuespillere: Struan Rodger, John Anderson, Jim Berry
Spilletid: 47 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar skildrer med øjenvidneberetninger fra piloterne et bombefly fra 2. verdenskrig, som spillede en afgørende rolle i besejringen af Det Tredje Rige.

The Lancaster at War havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lancaster at War på YouTube.Se The Lancaster at War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lancaster at War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lancaster at War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lancaster at War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lancaster at War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar