Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Land

29/11/2021 | Flixfilm

The Land på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Veronica Andersson, Filip Hillesland, Mateusz Motyka
Skuespillere: Julia Adamczyk, Pawel Adamczyk, Violetta Arlak
Spilletid: 103 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Polakker fra forskellige samfundslag oplever begivenheder, der umiddelbart virker helt almindelige, men som langsomt formår at skubbe dem ud over kanten.

The Land havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Land på YouTube.Se The Land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar