Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land Before Time II: The Great Valley Adventure

The Land Before Time II: The Great Valley Adventure

23/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Land Before Time II: The Great Valley Adventure på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Animation, Adventure, Family, Musical
Instruktør: Roy Allen Smith
Skuespillere: Scott McAfee, Candace Hutson, Heather Hogan, Jeff Bennett
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Lillefod og hans venner er tilbage! Nu bor de i Den Store Dal, og de opdager et par æggetyve fra et hemmeligt gemmested, de har lavet.


Se The Land Before Time II: The Great Valley Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Land Before Time II: The Great Valley Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Land Before Time II: The Great Valley Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Land Before Time II: The Great Valley Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Land Before Time II: The Great Valley Adventure er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land Before Time II: The Great Valley Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar