Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Land Before Time V: The Mysterious Island

The Land Before Time V: The Mysterious Island

16/02/2021 | Flixfilm

The Land Before Time V: The Mysterious Island på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Family, Musical
Instruktion: Charles Grosvenor
Skuespillere: John Ingle, Brandon La Croix, Aria Noelle Curzon, Rob Paulsen
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den Store Dal overtages af planteædende skabninger, hvilket tvinger brontosaurussen Lillefod og hans naboer til at forlade deres elskede hjem.Se The Land Before Time V: The Mysterious Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Land Before Time V: The Mysterious Island havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Land Before Time V: The Mysterious Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Land Before Time V: The Mysterious Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land Before Time V: The Mysterious Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Land Before Time V: The Mysterious Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Land Before Time V: The Mysterious Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar