Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land Before Time V: The Mysterious Island

The Land Before Time V: The Mysterious Island

16/02/2021 | Flixfilm

Se The Land Before Time V: The Mysterious Island på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Family, Musical
Instruktør: Charles Grosvenor
Skuespillere: John Ingle, Brandon La Croix, Aria Noelle Curzon, Rob Paulsen
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den Store Dal overtages af planteædende skabninger, hvilket tvinger brontosaurussen Lillefod og hans naboer til at forlade deres elskede hjem.

The Land Before Time V: The Mysterious Island havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Land Before Time V: The Mysterious Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Land Before Time V: The Mysterious Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land Before Time V: The Mysterious Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Land Before Time V: The Mysterious Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Land Before Time V: The Mysterious Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar