Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land Before Time XIV: Journey of the Brave

The Land Before Time XIV: Journey of the Brave

26/10/2016 | Flixfilm

Se The Land Before Time XIV: Journey of the Brave på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Family, Musical
Instruktør: Davis Doi, Tony Tulipano, Sheldon Arnst, Jessie Hsiung, Bunis Yang
Skuespillere: Tony Amendola, Felix Avitia, Issac Ryan Brown, Meghan Strange
Spilletid: 82 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da Lillefods far ikke vender tilbage fra en rejse, drager den tapre dinosaur og hans venner ud på en redningsmission igennem mærkelige, nye lande.


Se The Land Before Time XIV: Journey of the Brave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Land Before Time XIV: Journey of the Brave havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Land Before Time XIV: Journey of the Brave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Land Before Time XIV: Journey of the Brave:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Land Before Time XIV: Journey of the Brave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land Before Time XIV: Journey of the Brave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar