Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land of Steady Habits

The Land of Steady Habits

14/09/2018 | Flixfilm

Se The Land of Steady Habits på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Nicole Holofcener
Skuespillere: Ben Mendelsohn, Natalie Gold, Thomas Mann
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at Anders har forladt sin kone og sit job for at søge lykken, kaster han sig ud i et klodset, fortvivlende forsøg på at samle stumperne af sin sprængte tilværelse.

The Land of Steady Habits havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Land of Steady Habits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Land of Steady Habits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land of Steady Habits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Land of Steady Habits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Land of Steady Habits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar