Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land of Steady Habits

The Land of Steady Habits

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Land of Steady Habits på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicole Holofcener
Skuespillere: Ben Mendelsohn, Connie Britton, Elizabeth Marvel, Michael Gaston
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Efter at Anders har forladt sin kone og sit job for at søge lykken, kaster han sig ud i et klodset, fortvivlende forsøg på at samle stumperne af sin sprængte tilværelse.


Se The Land of Steady Habits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Land of Steady Habits havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Land of Steady Habits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Land of Steady Habits herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Land of Steady Habits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land of Steady Habits stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar