Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Land of the Enlightened

The Land of the Enlightened

01/01/2017 | Flixfilm

Se The Land of the Enlightened på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama, War
Instruktør: Pieter-Jan De Pue
Skuespillere: Gholam Nasir, Khyrgyz Baj, Noor, Zulfu
Spilletid: 87 min
Land: Belgium, Ireland, Netherlands, Germany, Afghanistan
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I Afghanistans forrevne bjerge overlever en bevæbnet gruppe drenge ved at indsamle gamle landminer, grave efter lapis lazuli og handle med opium.


Se The Land of the Enlightened på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Land of the Enlightened havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Land of the Enlightened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Land of the Enlightened herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Land of the Enlightened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land of the Enlightened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar