Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Land

18/06/2020 | Flixfilm

Se The Land på Netflix

Indspilningsår: 1970
Genre: N/A
Instruktør: Michael Pakleppa
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe bønder kæmper for at beskytte deres landsby mod en korrupt jordejer. Historien er tilpasset fra den populære roman af Abdel Rahman al-Sharqawi.

The Land havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar