Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Larva Island Movie

The Larva Island Movie

23/07/2020 | Flixfilm

Se The Larva Island Movie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation
Instruktør: Byoung-Wook Ahn
Skuespillere: Hong Bum-ki, Kang Shi Hyun, Eddy Lee
Spilletid: 89 min
Land: South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: I denne filmefterfølger til den populære animationsserie vender Chuck hjem og fortæller en journalist om livet på øen med de skøre larvevenner Rød og Gul.


Se The Larva Island Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Larva Island Movie havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Larva Island Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Larva Island Movie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Larva Island Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Larva Island Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Larva Island Movie

  1. George - kl. 21:27, 14-08-2020:

    LORTE film

    Skriv kommentar