Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Larva Island Movie

The Larva Island Movie

23/07/2020 | Flixfilm

Se The Larva Island Movie på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Byoung-Wook Ahn
Skuespillere: Hong Bum-ki, Kang Shi Hyun, Eddy Lee
Spilletid: 89 min
Land: South Korea
Sprog: None, English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I denne filmefterfølger til den populære animationsserie vender Chuck hjem og fortæller en journalist om livet på øen med de skøre larvevenner Rød og Gul.

The Larva Island Movie havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Larva Island Movie på YouTube.Se The Larva Island Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Larva Island Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Larva Island Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Larva Island Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Larva Island Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Larva Island Movie

  1. George - kl. 21:27, 14-08-2020:

    LORTE film

    Skriv kommentar