Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Airbender

The Last Airbender

26/11/2014 | Flixfilm

Se The Last Airbender på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Noah Ringer, Dev Patel, Nicola Peltz, Jackson Rathbone
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: I en verden, der plages af Ild-nationens aggression mod Luft, Vand og Jord, har en ung dreng nøglen til at genoprette freden.


Se The Last Airbender på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Airbender havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Airbender ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Airbender herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Airbender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Airbender stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar