Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Airbender

The Last Airbender

11/10/2021 | Flixfilm

The Last Airbender på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham, Jackson Rathbone
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: I en verden, der plages af Ild-nationens aggression mod Luft, Vand og Jord, har en ung dreng nøglen til at genoprette freden.Se The Last Airbender på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Last Airbender havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Airbender på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Last Airbender ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Airbender stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Airbender, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Airbender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar