Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Black Man in San Francisco

The Last Black Man in San Francisco

30/06/2021 | Flixfilm

Se The Last Black Man in San Francisco på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Joe Talbot
Skuespillere: Jimmie Fails, Jonathan Majors, Rob Morgan
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Jimmie er træt af at se sin by blive dyr og utilgængelig. Derfor beslutter han at realisere sine drømme og flytter ind i sin bedstefars majestætiske hjem med sin ven.

The Last Black Man in San Francisco havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Black Man in San Francisco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Black Man in San Francisco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Black Man in San Francisco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Black Man in San Francisco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Black Man in San Francisco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar