Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Bus

The Last Bus

01/04/2022 | Flixfilm

The Last Bus på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Gillies MacKinnon
Skuespillere: Timothy Spall, Phyllis Logan, Natalie Mitson
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter at være taget af sted på en ganske særlig ekskursion kæmper en gruppe superskarpe elever for at redde menneskeheden fra nådesløse droner.

The Last Bus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Bus på YouTube.Se The Last Bus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Bus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Bus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Bus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Bus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar