Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Castle

The Last Castle

24/01/2021 | Flixfilm

Se The Last Castle på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Rod Lurie
Skuespillere: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En heltemodig general sendes til et militærfængsel på grund af opsætsighed. Her kommer han hurtigt på kant med den hårde inspektør.

The Last Castle havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Castle på YouTube.Se The Last Castle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Castle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Castle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar