Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Czars

The Last Czars

03/07/2019 | Flixfilm

Se The Last Czars på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Jack, Susanna Herbert, Ben Cartwright, Oliver Dimsdale
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da sociale opstande ryster Rusland i starten af det 20. århundrede, modsætter zar Nikolaj 2. sig forandringer, hvilket fører til revolution og et dynastis ophør.


Se The Last Czars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Czars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Czars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Czars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Czars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Czars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar