Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Czars

The Last Czars

03/07/2019 | Flixfilm

The Last Czars på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robert Jack, Susanna Herbert, Ben Cartwright
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da sociale opstande ryster Rusland i starten af det 20. århundrede, modsætter zar Nikolaj 2. sig forandringer, hvilket fører til revolution og et dynastis ophør.

The Last Czars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Czars på YouTube.Se The Last Czars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Czars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Czars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Czars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Czars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar