Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Czars

The Last Czars

03/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Last Czars på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Jack, Susanna Herbert, Ben Cartwright, Oliver Dimsdale
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da sociale opstande ryster Rusland i starten af det 20. århundrede, modsætter zar Nikolaj 2. sig forandringer, hvilket fører til revolution og et dynastis ophør.


Se The Last Czars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Czars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Czars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Czars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Czars er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Czars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar