Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Dance

The Last Dance

20/04/2020 | Flixfilm

Se The Last Dance på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Biography, History, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Jackson, Michael Jordan, David Aldridge, Scottie Pippen
Spilletid: 491 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: Denne dokumentarserie med ikke tidligere viste optagelser fra sæsonen 1997-98 giver et præcist billede af Michael Jordans karriere og holdet Chicago Bulls i 1990'erne.

The Last Dance (Den sidste turnering) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Dance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Dance (Den sidste turnering) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Dance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Dance (Den sidste turnering) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Last Dance

  1. Niels - kl. 11:54, 27-04-2020:

    WTF…har set to afsnit af The Last Dance og nu har i fjernet den??????

    Skriv kommentar