Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime

05/06/2020 | Flixfilm

Se The Last Days of American Crime på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Neels Clasen, Edgar Ramírez, Tony Caprari, Kate Normington
Spilletid: 148 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.

The Last Days of American Crime havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Days of American Crime på NetflixAnmeldelse: The Last Days of American Crime

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Days of American Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Days of American Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Days of American Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Days of American Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar