Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Days

The Last Days

19/05/2021 | Flixfilm

The Last Days på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Documentary, War
Instruktion: James Moll
Skuespillere: Bill Basch, Martin Basch, Randolph Braham
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English, German, Hungarian
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne Oscar-belønnede dokumentar fortæller den grufulde historie om fem ungarske jøder, der gennemgik Holocausts rædsler og Hitlers styre.Se The Last Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Last Days havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Last Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar