Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Dolphin King

The Last Dolphin King

25/11/2022 | Flixfilm

The Last Dolphin King på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Luis Ansorena Hervés, Ernest Riera
Skuespillere: N/A
Spilletid: 94 min
Land: N/A
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar følger den berømte spanske delfintræner José Luis Barberos karriere og de begivenheder, der førte til hans chokerende dødsfald i 2015.

The Last Dolphin King havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Dolphin King på YouTube.Se The Last Dolphin King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Dolphin King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Dolphin King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Dolphin King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Dolphin King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar