Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Executioner

The Last Executioner

27/04/2017 | Flixfilm

Se The Last Executioner på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Tom Waller
Skuespillere: Vithaya Pansringarm, David Asavanond, Penpak Sirikul, Nirut Sirichanya
Spilletid: 95 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne film om Chavoret Jaruboon, Thailands sidste pistolbøddel, skildrer en mand dedikeret til både familie og arbejde, samt en passioneret musiker.


Se The Last Executioner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Executioner havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Executioner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Executioner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Executioner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Executioner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar