Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Gladiators

The Last Gladiators

15/04/2014 | Flixfilm

Se The Last Gladiators på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: Donald Brashear, Lyndon Byers, Guy Carbonneau, Don Cherry
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Instruktøren Alex Gibney undersøger NHL’s mest frygtede håndhævere og kortlægger Chris "Knuckles" Nilans karriere. Opgaven var enkel: beskyt kammeraterne uanset prisen.


Se The Last Gladiators på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Gladiators havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Gladiators ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Gladiators herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Gladiators er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Gladiators stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar