Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Gladiators

The Last Gladiators

15/04/2014 | Ingen kommentarer

Se The Last Gladiators på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: Donald Brashear, Lyndon Byers, Guy Carbonneau, Don Cherry
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Instruktøren Alex Gibney undersøger NHL’s mest frygtede håndhævere og kortlægger Chris "Knuckles" Nilans karriere. Opgaven var enkel: beskyt kammeraterne uanset prisen.


Se The Last Gladiators på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Gladiators havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Gladiators ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Gladiators herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Gladiators er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Gladiators stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar