Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Heist

The Last Heist

17/08/2016 | Flixfilm

The Last Heist på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: Mike Mendez
Skuespillere: Henry Rollins, Torrance Coombs, Victoria Pratt
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Et bankrøveri udvikler sig til et blodigt kaos, da professionelle røvere bliver fanget i bygningen sammen med en blodtørstig galning, som har en hang til øjeæbler.

The Last Heist havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Heist på YouTube.Se The Last Heist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar