Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Hour

The Last Hour

15/06/2018 | Flixfilm

Se The Last Hour på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Eduardo Mendoza de Echave
Skuespillere: Nidia Bermejo, Katerina D'Onofrio, Tommy Párraga, Pietro Sibille
Spilletid: 117 min
Land: Chile, Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne overbevisende sande historie går to detektiver fra Peru undercover for at finde og fange den uhyrlige leder af guerrilla-hæren Den Lysende Sti.

The Last Hour havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Hour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Hour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Hour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Hour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Hour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar