Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Last Hours of Mario Biondo

The Last Hours of Mario Biondo

03/08/2023 | Flixfilm

The Last Hours of Mario Biondo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mario Biondo, som var gift med den spanske tv-vært Raquel Sánchez Silva, døde under mystiske omstændigheder. Denne serie om en virkelig forbrydelse afslører nye detaljer.Se The Last Hours of Mario Biondo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Last Hours of Mario Biondo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Hours of Mario Biondo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Last Hours of Mario Biondo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Hours of Mario Biondo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Hours of Mario Biondo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Hours of Mario Biondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar