Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You

The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You

06/04/2021 | Flixfilm

Se The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Animation, Short, Comedy, Family
Instruktør: Steve Rolston
Skuespillere: Bruce Campbell, Charles Demers, Brian Drummond, Montse Hernandez
Spilletid: 27 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Hjælp Jack og hans monsterbekæmpende venner med at foretage valg, der vil holde dem i live, og mor dig med dette interaktive eventyr fra De sidste børn på Jorden!

The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (De sidste børn på Jorden: Glædelig apokalypse) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (De sidste børn på Jorden: Glædelig apokalypse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (De sidste børn på Jorden: Glædelig apokalypse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar