Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Kids on Earth

The Last Kids on Earth

16/10/2020 | Flixfilm

The Last Kids on Earth på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Wolfhard, Charles Demers, Garland Whitt
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.Se The Last Kids on Earth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Kids on Earth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Kids on Earth (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Kids on Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar