Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Kids on Earth

The Last Kids on Earth

17/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Last Kids on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nick Wolfhard, Bruce Campbell, Keith David, Rosario Dawson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.


Se The Last Kids on Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Kids on Earth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Kids on Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar