Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Kids on Earth

The Last Kids on Earth

16/10/2020 | Flixfilm

Se The Last Kids on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nick Wolfhard, Montse Hernandez, Garland Whitt, Charles Demers
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.Se The Last Kids on Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Last Kids on Earth:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Kids on Earth (De sidste børn på Jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Kids on Earth (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar