Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last King of Scotland

The Last King of Scotland

11/03/2015 | Flixfilm

Se The Last King of Scotland på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama, History, Thriller
Instruktør: Kevin Macdonald
Skuespillere: Forest Whitaker, James McAvoy, Kerry Washington, Gillian Anderson
Spilletid: 123 min
Land: UK, Germany
Sprog: English, French, German, Swahili
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I 1970'erne imponerer den skotske læge Nicholas Garrigan Ugandas brutale diktator Idi Amin og bliver dennes personlige læge.


Se The Last King of Scotland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last King of Scotland havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last King of Scotland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last King of Scotland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last King of Scotland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last King of Scotland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar