Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last King

The Last King

11/12/2018 | Flixfilm

Se The Last King på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Nils Gaup
Skuespillere: Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Torkel Dommersnes Soldal, Ane Ulimoen Øverli
Spilletid: 99 min
Land: Norway, Denmark, Sweden, Ireland, Hungary
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Borgerkrigen raser i 1204, og Norges døende konge giver to krigere til opgave at beskytte sin unge søn mod de interne kræfter, der vil dræbe arvingen.Se The Last King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last King (Den sidste konge) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last King (Den sidste konge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Last King:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last King (Den sidste konge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar