Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last King

The Last King

11/12/2018 | Flixfilm

The Last King på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Nils Gaup
Skuespillere: Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Torkel Dommersnes Soldal
Spilletid: 1 min
Land: Norway, Denmark, Sweden, Ireland, Hungary
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Borgerkrigen raser i 1204, og Norges døende konge giver to krigere til opgave at beskytte sin unge søn mod de interne kræfter, der vil dræbe arvingen.

The Last King (Den sidste konge) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last King på YouTube.Se The Last King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last King (Den sidste konge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last King (Den sidste konge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar