Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Legion

The Last Legion

18/11/2019 | Flixfilm

Se The Last Legion på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Adventure, War
Instruktør: Doug Lefler
Skuespillere: Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai Bachchan, Peter Mullan
Spilletid: 101 min
Land: UK, France, Slovakia, Tunisia, Italy, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Rom, år 476. Magten smuldrer under romerriget. Romulus Augustus finder et mytologisk sværd under sin flugt fra fængselsøen Capri, og legenden om kong Arthur kan begynde.Se The Last Legion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Legion havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Legion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Last Legion:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Legion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Legion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar