Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Legion

The Last Legion

18/11/2019 | Flixfilm

The Last Legion på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Adventure, History
Instruktion: Doug Lefler
Skuespillere: Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai Bachchan
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom, France, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Rom, år 476. Magten smuldrer under romerriget. Romulus Augustus finder et mytologisk sværd under sin flugt fra fængselsøen Capri, og legenden om kong Arthur kan begynde.

The Last Legion havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Legion på YouTube.Se The Last Legion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Legion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Legion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Legion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Legion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar