Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Letter from Your Lover

The Last Letter from Your Lover

26/03/2022 | Flixfilm

The Last Letter from Your Lover på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Augustine Frizzell
Skuespillere: Shailene Woodley, Joe Alwyn, Wendy Nottingham
Spilletid: 110 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En journalist forsøger at opklare mysteriet om en hemmelig affære efter at have fundet en række kærestebreve fra 1965 – alt imens hun måske selv finder kærligheden.

The Last Letter from Your Lover havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Letter from Your Lover på YouTube.Se The Last Letter from Your Lover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Letter from Your Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Letter from Your Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Letter from Your Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Letter from Your Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar