Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Man on the Moon

The Last Man on the Moon

26/05/2016 | Flixfilm

The Last Man on the Moon på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Adventure, Biography
Instruktion: Mark Craig
Skuespillere: Eugene Cernan, Fred 'Baldy' Baldwin, Alan Bean
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Astronauten Gene Cernan ser tilbage på historien om NASA's månelandinger, og hvordan det ændrede hans liv at være den sidste person, der har stået på månen.

The Last Man on the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Man on the Moon på YouTube.Se The Last Man on the Moon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Man on the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Man on the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Man on the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Man on the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar