Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Man on the Moon

The Last Man on the Moon

26/05/2016 | Flixfilm

Se The Last Man on the Moon på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Adventure, Biography, History
Instruktør: Mark Craig
Skuespillere: Eugene Cernan, Fred 'Baldy' Baldwin, Alan Bean, Barbara Butler
Spilletid: 95 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Astronauten Gene Cernan ser tilbage på historien om NASA's månelandinger, og hvordan det ændrede hans liv at være den sidste person, der har stået på månen.


Se The Last Man on the Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Man on the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Man on the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Last Man on the Moon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Man on the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Man on the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar