Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Mercenary

The Last Mercenary

30/07/2021 | Flixfilm

The Last Mercenary på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: David Charhon
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Samir Decazza
Spilletid: 110 min
Land: France
Sprog: French, English, Russian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En legendarisk hemmelig agent, der nu er lejesoldat, træder frem for at redde den søn, han aldrig har mødt. Rollen som far bliver hans sværeste mission nogensinde.

The Last Mercenary havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Mercenary på YouTube.Se The Last Mercenary på NetflixAnmeldelse: The Last Mercenary

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Mercenary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Mercenary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Mercenary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Mercenary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar