Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last of the Mohicans

The Last of the Mohicans

01/10/2021 | Flixfilm

The Last of the Mohicans på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russell Means
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English, French, North American Indian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En englænder opfostret af indianere i kolonitidens USA trækkes ind i en blodig, imperialistisk konflikt efter at have forelsket sig i en britisk obersts datter.

The Last of the Mohicans havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last of the Mohicans på YouTube.Se The Last of the Mohicans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last of the Mohicans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last of the Mohicans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last of the Mohicans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last of the Mohicans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar