Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last of the Mohicans

The Last of the Mohicans

01/10/2021 | Flixfilm

Se The Last of the Mohicans på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russell Means
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English, French, North American Indian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En englænder opfostret af indianere i kolonitidens USA trækkes ind i en blodig, imperialistisk konflikt efter at have forelsket sig i en britisk obersts datter.

The Last of the Mohicans havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last of the Mohicans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last of the Mohicans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last of the Mohicans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last of the Mohicans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last of the Mohicans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar