Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Paradiso

The Last Paradiso

05/02/2021 | Flixfilm

The Last Paradiso på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1950'ernes Italien drømmer en passioneret fri fugl om kærlighed, retfærdighed og et bedre liv, indtil en forbudt affære truer det hele. Baseret på virkelige hændelser.

The Last Paradiso havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Paradiso på YouTube.Se The Last Paradiso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Paradiso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Paradiso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Paradiso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Paradiso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar