Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Patrol

The Last Patrol

18/09/2015 | Flixfilm

Se The Last Patrol på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Sheldon Lettich
Skuespillere: Dolph Lundgren, Sherri Alexander, Joe Michael Burke, Rebecca Cross
Spilletid: 95 min
Land: Israel, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: En fotograf og en krigskorrespondent undersøger sammen med to krigsveteraner, hvordan livet er nu for andre mænd og kvinder, der har overlevet nylige konflikter.


Se The Last Patrol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Patrol havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Patrol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Patrol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Patrol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Patrol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar