Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Picture Show

The Last Picture Show

17/02/2016 | Flixfilm

Se The Last Picture Show på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Peter Bogdanovich
Skuespillere: Timothy Bottoms, Jeff Bridges, Cybill Shepherd, Ben Johnson
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: High school-eleverne Sonny og Duane er vilde med den uregerlige flirt Jacy Farrow, mens de prøver at få styr på deres uvisse fremtid i 1950'erne.


Se The Last Picture Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Picture Show havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Picture Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Picture Show herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Picture Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Picture Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar