Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Runway

The Last Runway

01/03/2019 | Flixfilm

The Last Runway på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Rodrigo Salomón, Pietro Scappini
Skuespillere: Luis Aguirre, Fini Bocchino, Bruno Sosa Bofinger
Spilletid: 107 min
Land: Paraguay, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En tidligere oberst danner en speciel paramilitær gruppe med det formål at bekæmpe narkotrafikken ved Paraguays grænser.

The Last Runway havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Runway på YouTube.Se The Last Runway på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Runway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Runway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Runway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Runway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar