Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Samurai

The Last Samurai

01/10/2020 | Flixfilm

Se The Last Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Ken Watanabe, Tom Cruise, William Atherton, Chad Lindberg
Spilletid: 154 min
Land: USA, New Zealand, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tom Cruise er Nathan Algren -- en amerikaner hyret til at undervise den japanske hær i krigsførelse i denne flotte storfilm, der forgår i 1870'erne.Se The Last Samurai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Samurai (Den sidste samurai) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Samurai (Den sidste samurai) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Last Samurai:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Samurai (Den sidste samurai) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar