Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Samurai

The Last Samurai

01/10/2020 | Flixfilm

Se The Last Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Drama
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Ken Watanabe, Tom Cruise, William Atherton, Chad Lindberg
Spilletid: 154 min
Land: USA, New Zealand, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tom Cruise er Nathan Algren -- en amerikaner hyret til at undervise den japanske hær i krigsførelse i denne flotte storfilm, der forgår i 1870'erne.

The Last Samurai (Den sidste samurai) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Samurai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Samurai (Den sidste samurai) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Samurai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Samurai (Den sidste samurai) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar