Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Sentence

The Last Sentence

01/11/2017 | Flixfilm

Se The Last Sentence på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jan Troell
Skuespillere: Jesper Christensen, Pernilla August, Ulla Skoog, Björn Granath
Spilletid: 126 min
Land: Sweden, Norway
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Mens nazisterne nærmer sig grænsen, går journalisten Torgny Segerstedt mod sin regerings passivitet og giver sin uforbeholdne mening om den voksende trussel.


Se The Last Sentence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Sentence (Dom over død mand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Sentence (Dom over død mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Sentence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Sentence (Dom over død mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Sentence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar