Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Shaman

The Last Shaman

01/01/2017 | Flixfilm

Se The Last Shaman på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Adventure, Drama, Family
Instruktør: Raz Degan
Skuespillere: Guillermo Arevalo, James Freeman
Spilletid: 77 min
Land: UK, Italy, Israel, Peru, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I et sidste desperat forsøg på at redde sig eget liv rejser en ung selvmordstruet mand til Amazonas for at deltage i et ældgammelt hallucinatorisk ritual.


Se The Last Shaman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Shaman havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Shaman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Shaman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Shaman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Shaman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar