Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Shaman

The Last Shaman

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se The Last Shaman på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Adventure, Drama, Family
Instruktør: Raz Degan
Skuespillere: Guillermo Arevalo, James Freeman
Spilletid: 77 min
Land: UK, Italy, Israel, Peru, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I et sidste desperat forsøg på at redde sig eget liv rejser en ung selvmordstruet mand til Amazonas for at deltage i et ældgammelt hallucinatorisk ritual.


Se The Last Shaman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Last Shaman havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Shaman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Shaman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Shaman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Shaman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar