Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Shift

The Last Shift

01/07/2022 | Flixfilm

The Last Shift på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Andrew Cohn
Skuespillere: Richard Jenkins, Shane Paul McGhie, Da'Vine Joy Randolph
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En fastfoodarbejder går stolt på pension efter 38 års tjeneste, men har et sammenstød med sin afløser – en ung forfatter med problemer og et mere kynisk syn på jobbet.

The Last Shift havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Shift på YouTube.Se The Last Shift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Shift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Shift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Shift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Shift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar