Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Sign

The Last Sign

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Last Sign på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Fantasy, Romance, Thriller
Instruktør: Douglas Law
Skuespillere: Andie MacDowell, Samuel Le Bihan, Tim Roth, Margot Kidder
Spilletid: 86 min
Land: UK, France, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: Da Kathys voldelige mand Jeremy omkommer ved en bilulykke, prøver hun at glemme ham og sin fortid. Men mærkelige begivenheder forhindrer hende i at komme videre.


Se The Last Sign på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Sign havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Sign ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Sign herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Sign er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Sign stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar