Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Song

The Last Song

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Last Song på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Julie Anne Robinson
Skuespillere: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Ronnie Miller, et oprørsk tidligere klaverfænomen, forsøger at få det bedste ud af at tilbringe sommeren i Georgia hos sin fremmedgjorte far.


Se The Last Song på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Song havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Song ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Song herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Song er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Song stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar