Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Soviet Movie

The Last Soviet Movie

26/06/2022 | Flixfilm

The Last Soviet Movie på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Aleksandrs Petukhovs, Alexander Hahn
Skuespillere: Dzintars Belogrudovs, Evgeniya Kryukova, Igor Klass
Spilletid: 80 min
Land: Latvia, Austria
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne parodi på en sovjetisk actionfilm handler om en forfatter fra Brooklyn, som forsker i sine forfædre, der alle spillede en større rolle i den russiske revolution.

The Last Soviet Movie havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Soviet Movie på YouTube.



Se The Last Soviet Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Soviet Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Soviet Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Soviet Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Soviet Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar