Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Stand

The Last Stand

21/12/2018 | Flixfilm

Se The Last Stand på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Jee-woon Kim
Skuespillere: Arron Shiver, Arnold Schwarzenegger, Titos Menchaca, Richard Dillard
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Sheriffen i en søvnig grænseby får sit stille liv afbrudt, da et narkobaron undslipper FBI's varetægt og flygter direkte mod hans by.

The Last Stand havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Stand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Stand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Stand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Stand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Stand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar