Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Stand

The Last Stand

21/12/2018 | Flixfilm

Se The Last Stand på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Jee-woon Kim
Skuespillere: Arron Shiver, Arnold Schwarzenegger, Titos Menchaca, Richard Dillard
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Sheriffen i en søvnig grænseby får sit stille liv afbrudt, da et narkobaron undslipper FBI's varetægt og flygter direkte mod hans by.


Se The Last Stand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Stand havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Stand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Stand herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Stand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Stand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar