Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Summer

The Last Summer

03/05/2019 | Flixfilm

The Last Summer på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: William Bindley
Skuespillere: K.J. Apa, Maia Mitchell, Norman Johnson Jr.
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den sidste sommer, inden de skal på college, kæmper en gruppe teenagere fra Chicago med deres drømme, indbyrdes forhold og med at finde sig selv.

The Last Summer havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Summer på YouTube.Se The Last Summer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar