Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Temptation of Christ

The Last Temptation of Christ

27/09/2018 | Flixfilm

Se The Last Temptation of Christ på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Willem Dafoe, Harvey Keitel, Paul Greco, Steve Shill
Spilletid: 164 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Instruktøren Martin Scorseses bevægende, spirituelle og kontroversielle film udfordrer den kristne opfattelse, at Jesus både var en mand og et guddommeligt væsen.


Se The Last Temptation of Christ på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Temptation of Christ havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Temptation of Christ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Temptation of Christ herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Temptation of Christ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Temptation of Christ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar